Studio Jeroen Schoots | Herbestemming fort Everdingen
Studio, Jeroen, Schoots, architect, architectuur, gebouwen, ontwerp, Utrecht, Amersfoort
15391
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Herbestemming fort Everdingen

Opdrachtgever

Rijksgebouwendienst

Datum

november 2014

Categorie
Architectuur, Herbestemming
Tags
duurzaam, Fort, herbestemming
Over dit project

Fort Everdingen zou een perfecte plek zijn voor een retraite. Waar alles draait om gezondheid en natuur om zo je te wapenen tegen ziekte. Een mooie nieuwe bestemming zou een Gezondheidsfort zijn. De selectie is uiteindelijk gewonnen door Speciaalbierbrouwerij Duits & Lauret.

Selectieontwerp is gemaakt in samenwerking met Arjen Meeuwsen van H+N+S, Space & Matters, Bureau Helsdingen ,in2ecobuildings en Indek Vastgoed.