Studio Jeroen Schoots | Transformatie kantoorgebouw
Studio, Jeroen, Schoots, architect, architectuur, gebouwen, ontwerp, Utrecht, Amersfoort
15515
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15515,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Transformatie kantoorgebouw

tot woon- en werkgebouw
Categorie
Architectuur, Herbestemming
Tags
architectuur, herbestemming, kantoor, werken
Over dit project

Onderzoek naar een snelle opwaardering van kantoorgebouwen. Door toevoeging van een ring van werkunits wordt het kantoorgebouw direct voorzien van een nieuwe gevel. Door de toevoeging van deze ring wordt een binnenwereld gecreëerd. Deze binnenwereld wordt interessant door losse units die gedraaid in de ruimte staan.