Studio Jeroen Schoots | Studio
Studio, Jeroen, Schoots, architect, architectuur, gebouwen, ontwerp, Utrecht, Amersfoort
15275
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15275,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Studio

Studio voor dienstbare architectuur
Jeroen Schoots

Begonnen in de praktijk met MBO-bouwkunde en stages op de bouwplaats en geëindigd op de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Nu als zelfstandig architect aan het werk met veel affiniteit met zorgzame architectuur, zoals gezondheidszorg, rouwzorg en religieuze gebouwen.

 

Hij heeft een brede ervaring op verschillende architectenbureau’s opgedaan. Als assistent ontwerper bij JHK in Utrecht, Claus en Kaan (Felix Claus) en Emma architecten in Amsterdam. En met projecten als Nationaal Militair Museum in Soesterberg, Beurs van Berlage, Museum Ons Lieve Heer en enkele monumentale woonhuizen in Amsterdam.

Casa Creatie

Wij zijn gevestigd in Casa Creatie in Amersfoort.

Onze studio heeft een samenwerking met Schoots architecten, Meer interieur- en meubelontwerp en Eigenraam Engineering en delen dezelfde ruimte. Zo kunnen we onze diensten en kennis delen en u nog beter van dienst zijn.

Eigenraam Engineering

Door een vaste samenwerking met Eigenraam Engineering zijn wij in staat om lastige, innovatieve en vernieuwende oplossingen en concepten te ontwerpen.